Składniki:
Puszka groszku zielonego konserwowego | |
seler mały | 2 szt |
ogórki konserwowe | 7-8 szt |
DUŻY POR | 1 szt |
Szczypiorek cienki | |
majonez | 250 ml |
sól | |
pieprz | |
ser gouda | 25 dag |
jajko ugotowane na twardo | 8 szt |
jabłka | 1 duże |
Puszka groszku zielonego konserwowego | |
seler mały | 2 szt |
ogórki konserwowe | 7-8 szt |
DUŻY POR | 1 szt |
Szczypiorek cienki | |
majonez | 250 ml |
sól | |
pieprz | |
ser gouda | 25 dag |
jajko ugotowane na twardo | 8 szt |
jabłka | 1 duże |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: