Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zielona pasta z dorsza

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

dorsz 500 gram
jajko 4 sztuki
szczypiorek 1 pęczek
majonez 100 gram
jogurt naturalny 150 gram
ogórek zielony 100 gram
natka pietruszki 1 pęczek
czubrica czerwona 1/2 łyżeczki
Sól ziołowa jodowana Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Zielona pasta z dorsza

Kroki postępowania

1
Wszystkie zielone warzywa myjemy i drobno kroimy. Międzyczasie gotujemy jajka i pozostawiamy do wystygnięcia.
Krok 1 - Zielona pasta z dorsza foto
2
Dodajemy obranego dorsza wędzonego i dokładnie mieszamy.
Krok 2 - Zielona pasta z dorsza foto
3
Dodajemy jajka pokrojone w kosteczkę, majonez, jogurt naturalny i przyprawy. Dokładnie mieszamy. Można jeść od razu :)
Krok 3 - Zielona pasta z dorsza foto

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adelajda 22.12.2014 10:44
lubię wszystkie pasty
marcia7 21.12.2014 21:21
lubię pasty rybne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak