Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zawijas francuski z boczkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
boczek wędzony 15 dkg
pomidory suszone Smak 1/2 słoika

Przepis i sposób przygotowania na: Zawijas francuski z boczkiem

Pomidorki pokroić na mniejsze kawałki. Na rozwinięte ciasto ułożyć plastry boczku. Posypać pomidorami. Zwinąć roladę. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i upiec na rumiano.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak