ZAPIEKANKI Z PIECZARKAMI

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    500 gram
  • cebula

    2 szt.
  • bagietka

    1 szt.
  • ser żółty

    6 plasterków
  • chili Prymat

    1 szcyplta
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki obieramy, kroimy w plasterki i dusimy razem z pokrojoną cebulą na oleju. Doprawiamy pieprzem i solą.
Bagietki kroimy na podłużne kanapki, nakładamy farsz oraz plasterek sera żółtego.
Na wierz posypujemy szczyptą chilli. Pieczemy w piekarniku elektrycznym lub piecyku około 5-7 minut. SMACZNEGO

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat