Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zapiekanki na bagietce

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kielbaska wiejska 8 plasterkow
pieczarki 4 szt
papryka 1/2 szt
szynka 2 plastry
pomidor 1 szt
oliwki wg uznania
ser zolty ostry starty 10 dag
masło wg uznania
bagietka 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: zapiekanki na bagietce

Bagietki kroimy na pol, kazda smarujemy maselkiem.

Na maslo trzemy na tarce po jednej pieczarce na kazda polowke, nastepnie ukladamy plasterki szynki i kielbaski, plasterki pomidora, paseczki papryki, polowki oliwek i posypujemy zoltym serem.

Zapiekamy w piecyku lub kuchence mikrofalowej kilka minut. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sara1 05.11.2012 18:59
lubię takie
Magdalena1110 04.10.2012 19:21
pychotka
adelajda 23.08.2012 14:18
apetyczne !
dorotka0000025 03.08.2012 00:09
polecam moj przepis
agam26 28.07.2012 14:09
zapiekanki są pyszne
Emilia22 27.07.2012 18:34
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak