ZAPIEKANKA Z MIĘSA MIELONEGO

ZAPIEKANKA Z MIĘSA MIELONEGO

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso mielone

    200 g
  • pieczarki

    6 szt
  • fasola zielona

    100 g
  • ser żółty

    3 plastry
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki udusić na oliwie z oliwek ,dodać mięso dusić ,dodać przyprawy sol pieprz ,czosnek. Przełożyć mięso do naczynia żaroodpornego położyć na wierzch ugotowana fasoę ,przykryć serem ,zapiekać około 10 minut w piekarniku 180 stopni,

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat