Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka z kaszy, pieczarek i brokuła
Kroki postępowania
Pieczarki obrać, pokroić i podsmażyć razem z umytym i rozdrobnionym na różyczki brokułem.
kasza pęczak | 200 g |
pieczarki | 400 g |
brokuł | 1 szt |
papryczka chili | 1/2 szt |
jajko | 3 szt |
ser feta | 100 g |
śmietana 12% | 150 ml |
olej do smażenia | |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
czosnek | 2 ząbki |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: