Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka szpinakowa
Kroki postępowania
Szpinak mrożony rozpuścić na słabym ogniu. Następnie dodać zmiażdżony czosnek, sól, gałkę, mleko, zasmażkę z masła i mąki, a całość zagotować.
jajko | 6 szt. |
szpinak mrożony | 1 kg |
mleko | 1/2 szklanki |
masło | 1 łyżka |
mąka | 2 łyżki |
czosnek | 1 ząbek |
ser żółty | 20 dag |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1 szczypta |
sól do smaku | |
tłuszcz do formy | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do formy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: