Składniki
kg
kostka
g
gramów
gniazd
mała łyż.
duża łyż.
ml
dużej łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
makaron kokardki
250 g pełneziarno -
kasza jaglana
1/2 woreczka ugotowana -
brokuł
1/2 sztuki -
fasolka szparagowa
20 dkg -
marchewka
3 sztuki -
papryka czerwona
1/2 sztuki -
czosnek
2 ząbki -
jaja
3 sztuki -
śmietana 18 proc
200 ml -
ser camembert
3/4 krążka -
natka pietruszki
4 gałązki -
przyprawa uniwersalna
1 do smaku -
bazylia świeża
1 do smaku -
pieprz
1 do smaku
Sposób przygotowania
Kroki postępowania

Makaron gotuję aldente w osolonej wodzie.





Komentarze (12)
Nie masz konta? Zarejestruj się
Załaduj więcej komentarzy (2)