Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekane naleśniki orkiszowe z gryczanym farszem
Kroki postępowania









mleko |
250 ml
|
jajko |
1
|
olej rzepakowy |
2 łyżki
|
mąka orkiszowa |
150 g (razowa)
|
woda gazowana |
150 ml
|
sól do smaku |
|
Pieprz czarny mielony Prymat |
1 szczypta
|
kasza gryczana |
100 g
|
cebula |
1
|
ząbki czosnku |
2
|
olej do smażenia |
|
bulion |
1-1,5 szklanki
|
twaróg półtłusty |
150 g
|
sól do smaku |
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: