Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekana gryczana z kurkami, kalafiorem i tuńczykiem
Podajemy z sezonową surówką np. z mizerią z ogórka świeżego, pomidorka i cebuli.
kasza gryczana | 2 woreczki |
ser żółty | 200 g |
śmietana | 200 g |
bazylia | 1 łyżeczka |
tymianek | 1 łyżeczka |
majeranek | 1 łyżeczka |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 2 łyżeczki |
tłuszcz do formy | |
Liść lubczyku suszony Prymat | 1 łyżeczka |
tuńczyk w sosie własnym | 2 puszki |
kalafior | 450 g |
kurki | 2,5 szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: