zapiekana biała kiełbasa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • biała kiełbasa

    1 kg
  • pieprz

    1 łyżeczka
  • kminek

    1 łyżeczka
  • majeranek

    1/2 łyżeczki
  • olej

    2 łyzki
  • cebula

    2 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Brytfankę posmarować olejem. Położyć na niej kiełbasę, posypać pieprzem,majerankiem i kminkiem. Pokroić cebulę w drobne kawałeczki i położyć na kiełbasie. Podlać trochę wodą i piec w piekarniku ok.20 minut w temp.180 stopni. Podawać z chrzanem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
mamusia1 22.05.2012 16:20
pycha!!
mamusia1 22.05.2012 16:20
pycha!!
mamusia1 16.05.2012 13:41
już czuję jej smak i zapach!!
Sylwia29 14.05.2012 19:14
Proste do zrobienia i świetnie smakuje!:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat