Przepis i sposób przygotowania na: Wytrawne rogale ze szpinakiem i suszonymi pomidorami
Kroki postępowania






mąka chlebowa | 300 gram |
szpinak mrożony | 4 kulki |
pomidory suszone Smak | 3 sztuki |
szałwia | 1 łyżeczka |
tymianek | 1 łyżeczka |
sól | 1/2 łyżeczki |
cukier | 1/2 łyżeczki |
drożdże świeże | 15 gram |
cebula czerwona | 1/2 sztuki |
woda letnia | 100 ml |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
sos sojowy | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: