Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wypasiona pasta rybna

3.0
(13)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Składniki główne

makrela wędzona 1
cebula czerwona 1
papryka czerwona 1/2
serek topiony 50 g
roszponka 1 garść

Przyprawy

Musztarda rosyjska Prymat 1 łyżka
jogurt naturalny 2 łyżka
Sól morska ziołowa Prymat w młynku
Pieprz czarny mielony Prymat
chili Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Wypasiona pasta rybna

Makrelę obrać z ości i wrzucić do miski. Paprykę i cebulę pokroić w kosteczkę, dodać do ryby, roszponkę posiekać i razem z serkiem dodać także do ryby. Następnie dodać jogurt i musztardę oraz przyprawy i wymieszać pastę. Pastę odstawić na kilkanaście minut do przegryzienia się smaków i podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

migotka28 01.04.2014 22:11
pyszności a do tego jak kolorowo
Ania84 01.04.2014 20:49
ale kolorki! pyszne!
Megg 01.04.2014 15:19
przepyszna pasta do pieczywa
IwonaDD 01.04.2014 14:49
wygląda mega kusząco!
Barbara/zuza22_85 01.04.2014 13:51
czesto taką robie
luna76 01.04.2014 12:06
ulala, to coś dla mnie :)
AZgotuj 01.04.2014 11:38
i jeszcze chrupiący chleb i jestem w raju:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak