Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wspomnienie dzieciństwa - makaron, indyk i parówki :)

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makaron rurki 200 gram
mięso z udźca indyczego 150 gram
parówki 1 sztuka
papryka czerwona 1 sztuka
przecier pomidorowy 1 łyżeczka
sól
oliwa 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Wspomnienie dzieciństwa - makaron, indyk i parówki :)

Bardzo proste danie, które wprost uwielbiają dzieciaki w naszej rodzinie.
Makaron gotujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu
Wszystkie składniki kroimy i podsmażamy chwilę na oliwie, wlewamy odrobinę wody i dusimy do miękkości. Dodajemy przecier pomidorowy, doprawiamy do smaku.
Na patelni mieszamy z makaronem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

magdziorka6 17.06.2013 22:02
fajne danie
Megg 17.06.2013 17:15
pyszne połączenie smaków
bogusia19 17.06.2013 14:39
pycha, pycha, pycha
Bernadeta1 17.06.2013 11:42
takie połączenie to moje smaki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak