Składniki:
cebula | 2 średnie |
czosnek (POLSKI) | 2 ząbki duże |
olej rzepakowy | 2-3 łyżka |
suszone pomidory | 10 dag |
kurki | 10 dag |
sól | |
natka pietruszki | |
wino czerwone | 1/2 (półwytrawne) |
wołowina | 45 (chuda) |
furikake | 3/4 szklanka |
cebula | 2 średnie |
czosnek (POLSKI) | 2 ząbki duże |
olej rzepakowy | 2-3 łyżka |
suszone pomidory | 10 dag |
kurki | 10 dag |
sól | |
natka pietruszki | |
wino czerwone | 1/2 (półwytrawne) |
wołowina | 45 (chuda) |
furikake | 3/4 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: