Przepis i sposób przygotowania na: Wołowe z pieczarkami
Kroki postępowania
Przykryć folią odstawić na 20 minut.
Dodać pokrojoną cebule, oczyszczone pieczarki, podsmażyć.
Podawać z duszonymi ziemniakami i surówką .
SMACZNEGO!!!!!
wołowina | 3 plastry |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 1 ząbek |
pieczarki | 30 dkg |
masło klarowane | 1 łyżka |
olej do smażenia | 1 łyżka |
bulion drobiowy | 3/4 szklanki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: