Włoskie Grzanki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bagietka

    1/2 szt
  • ser

    wdł.uznania
  • pomidory

    4 szt
  • majeranek

    wdł.uznania
  • oliwki

    według uznania
  • sól

  • pieprz

  • oliwa

    wdł.uznania
  • filety rybne

    4 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pokrój bagietkę na cienkie kromki, posmaruj oliwą. Na każdą kromkę połóż trochę sera, dwa plasterki pomidora, kawałek ryby, majeranek (świeży lub suszony) i oliwkę. Przypraw do smaku solą i pieprzem. Tak przygotowane grzanki ułóż na patelni i zapiekaj w dobrze nagrzanym piekarniku przez 10 minut.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Zoso 21.07.2011 23:17
fajne na kolację

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat