Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wiśnie w likierze i czekoladzie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wiśnie bez pestek 500 gram
likier brzoskiwiniowy 500 ml
czekolada mleczna 2 tabliczki

Przepis i sposób przygotowania na: wiśnie w likierze i czekoladzie

wIŚNIE ZALEWAMY LIKIEREM I ODSTAWIAMY nakilka godzin, następnie w kąpieli wodniej rozpuszcamy czekoladę . WIŚNIE NABIJAMY na wykałaczki i zanurzamy w czekoladzie nastepnie ukladamy do zastygnięcia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak