wiosenny twaróg do śniadania

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • rzodkiewka

    3 sztuki
  • szczypiorek

    do smaku
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • majonez

    2 łyżki
  • śmietana

    2 łyżki
  • bazylia świeża

    5 listków
  • mięta liście

    5 listków
  • twaróg

    1 (półtłusty)
  • Papryka słodka mielona Prymat

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

siekamy na drobno bazylie, mięte, szczypiorek i rzodkiewkę, mieszamy z pozostałymi składnikami, doprawiamy przyprawami, wstawiamy do lodówki, świetnie sprawdza się do kanapek do śniadania, jak również do pieczonych ziemniaczków w ognisku.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
agata1722 17.02.2012 09:44
dobreeee
kate.500 12.05.2011 12:25
tez taki robie, ale nigdy nie dodawalam miety, fajny pomysl, musze wyrpobowac

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat