Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenne jajka
Masą napełnić białka, wierzch udekorować plasterkami rzodkiewki, ułożyć na szczypiorku, schłodzić i podawać.
jajko | 5 sztuk |
rzodkiewka | 5 sztuk |
szynka gotowana | 10 dag |
szalotka | 1 sztuka |
majonez | 1 łyżka |
śmietana 18 proc | 1 łyżeczka |
Chrzan śmietankowy Smak | 1 łyżeczka |
Kurkuma mielona Prymat | szczypta |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: