Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenne faszerowane jaja

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 6 szt
szczypiorek
ogórek zielony
natka pietruszki
przyprawa Tzatzik Prymat
majonez 1 łyżka
śmietana 1 łyżka
sól
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenne faszerowane jaja

Jaja przekrawamy na pół i wyjmujemy żółtka.Do żółtek dodajemy drobniutko posiekany szczypiorek,pietruszkę i ogurka pokrojonego w małą kosteczkę ,majonez i śmietanę .Doprawiamy solą ,pieprzem i przyprawą tzatziki .Dokładnie mieszamy ,napełniamy połówki jaja gotowym nadzieniem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

PaniMISIOWA 17.04.2014 16:34
ciekawa propozycja
berys18 17.04.2014 12:35
smaczne jajeczka
Luki 17.04.2014 07:49
pysznie wyglądaja
IlonaAlbertos 17.04.2014 00:06
Proste, ale za to jakie smaczne. Uwielbiam takie wiosenne jajka.
Janina 16.04.2014 23:47
Smaczne takie jajka, bardzo lubię;)
pajbek 16.04.2014 21:34
Takie lubię :-)
ada.la 16.04.2014 21:27
świąteczne smaki
Megg 16.04.2014 19:39
uwielbiam takie faszerowane jajka :-)
Marta1986 16.04.2014 19:38
lubie takie
Sylwia26 16.04.2014 18:56
ale pyszności
Wafelek2601 16.04.2014 18:24
Pyszniutkie jajka
w mojej kuchni 16.04.2014 16:32
same pyszności na talerzu
halina17 16.04.2014 15:46
Lubię bardzo faszerowane jajka.
Milka100 16.04.2014 14:39
smaczne jajeczka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak