Wiosenna z rzodkiewką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • rzodkiewka

    1 pęczek
  • Szczypiorek cienki

    1 pęczek
  • majonezu

    2-3 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rzodkiewkę myjemy i ścieramy na tarce o dużych oczkach. Szczypiorek myjemy i siekamy. Cebulkę kroimy w drobną kosteczkę. Dodajemy do rzodkiewki. Mieszamy z majonezem i doprawiamy do smaku pieprzem i solą.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (13)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Seba 07.06.2013 09:38
bardzo smaczna
RenataZ-et 22.10.2012 19:43
Pyszna i zdrowa!
IKrakowianka 28.04.2012 21:43
świetna :)
Andysz 19.04.2012 19:14
sałatka "na czasie":D super!
Marybeth 09.08.2011 10:02
Pyszna :)
Barbara55 28.05.2011 20:03
dobra bo wiosenna
kielcok1 07.05.2011 17:07
bomba
rakow2 03.02.2011 14:36
byle do wiosny
Nina7 31.01.2011 11:07
lekka i zdrowa - super pomysł
Ntalia 22.11.2010 11:22
Lubie:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat