Wiosenna surówka do obiadu

Wiosenna surówka do obiadu

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • rzodkiewki pęczek

  • pomidor

    1
  • ogórek

    1
  • cebula

    0.5
  • pieprz

  • sól

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Wiosenna surówka do obiadu

wszystkie warzywa kroimy w kostkę. Pomidora i ogórka w nieco grubszą, rzodkiewki i cebule w drobną. Pieprzyumy i solimy do smaku, dokładnie mieszamy. Nie dodajemy żadnej śmietany, aby surówka była na prawdę lekka i niskokalroyczna

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

BernadettaP 10.03.2012 09:03
Nie mogę się doczekać nowalijek ! Surówka wygląda wspaniale, a i mam taką samą miseczkę :)
Mati13 13.04.2011 11:49
kolorowa:)
iwa643 13.04.2011 08:12
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat