Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenna pasta kanapkowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

serek wiejski 1 opakowanie
rzodkiewki 3 szt
ogórek zielony
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
Pieprz czarny mielony Prymat
pieczywo wieloziarniste 4 kromki

Porada

Całość można posypać posiekanym szczypiorkiem.

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna pasta kanapkowa

Rzodkiewkę kroimy w kostkę. Do serka dodajemy szczypiorek, rzodkiewkę, sól i pieprz. Mieszamy i wykładamy na pieczywo. Dekorujemy ogórkiem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

misia123410 19.09.2016 17:43
jakie pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak