Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenna pasta kanapkowa

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

twaróg 25 dag
jajko ugotowane na twardo 3 szt
tuńczyk kawałki w oleju 1 puszka
szczypior
cebula 1 szt
Pieprz biały mielony Prymat
majonez 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna pasta kanapkowa

Tuńczyka w kawałki wyciągamy z puszki i dobrze odsączamy na sicie. Twaróg kruszymy dodajemy do niego posiekana cebule i szczypior. Następnie gotujemy jajka i siekamy je . Zimne dodajemy do pasty. Składniki dobrze mieszamy. Dodajemy majonez sól i pieprz do smaku. Pastę chłodzimy i podajemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna34 23.03.2013 10:41
brzmi bardzo smakowicie
Milena87 22.03.2013 12:53
bardzo fajna pasta
mufinka79 22.03.2013 10:40
Robię też podobną pastę kanapkową :)
arbuzowo 22.03.2013 10:31
Ciekawa propozycja
Kazimierz1 22.03.2013 10:15
zapachniało prawdziwą wiosną...
Ania321 22.03.2013 10:09
wygląda pysznie :)
miki47 22.03.2013 10:09
fajny przepis
Paolcia 22.03.2013 09:40
smakowite :)
wiola333 22.03.2013 09:39
bardzo smaczny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak