Przepis i sposób przygotowania na: Winna szarlotka z różową pianką
Kroki postępowania





mąka pszenna |
3 szklanki
|
masło |
25 dag
|
żółtko jajek |
5 sztuk
|
cukier |
3/4 szklanki
|
cukier waniliowy |
16 g
|
śmietana 18 proc |
2 łyżki
|
proszek do pieczenia |
1 łyżeczka
|
jabłka winne |
1,5 kg
|
sok z cytryny |
2 łyżki
|
miód |
2 łyżki
|
cynamon Prymat |
1 łyżeczka
|
cukier waniliowy |
16 g
|
białko |
1 sztuki
|
płatki migdałowe |
30 g
|
białko |
5 sztuk
|
cukier puder |
3/4 szklanki
|
budyń owocowy |
1 sztuka
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: