Składniki:
szponder wołowy | 30 dkg |
noga z kury | 1 szt |
marchew | 1 szt |
seler | kawałek |
pietruszka | kawałek |
por | kawałek |
cebula | 1 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | |
ziele angielskie | |
pieprz | |
sól | |
makaron nitki | |
indyk | 1 szt |
szponder wołowy | 30 dkg |
noga z kury | 1 szt |
marchew | 1 szt |
seler | kawałek |
pietruszka | kawałek |
por | kawałek |
cebula | 1 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | |
ziele angielskie | |
pieprz | |
sól | |
makaron nitki | |
indyk | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: