Wegetariańskie szaszłyki z serem feta

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cukinia

    1 szt
  • papryka czerwona

    2 szt
  • cebula biała

    1 szt
  • ser feta

    200 g
  • pieczarki

    100 g
  • przyprawa do szaszlykow

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Przygotowujemy składniki: Cukinię, pieczarki, cebulę i paprykę oczyszczamy i kroimy w dużą kostkę. Ser odsączamy z zalewy i kroimy w dużą kostkę.
Na talerzyku wysypujemy odrobinę przyprawy do szaszłyków i obtaczamy w niej ser feta.
Wszystkie rzeczy po kolei nabijamy na patyczki do szaszłyków i obsypujemy przyprawą do szaszłyków (lub inną ulubioną).
Grillujemy i smacznego :)

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat