Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wątróbki w sosie pieczarkowym

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wątróbki wieprzowe 30 dag
cebula
pieczarki 10 dag
śmietana 2 łyżk
bulion drobiowy 400 ml
sól
pieprz
olej

Przepis i sposób przygotowania na: wątróbki w sosie pieczarkowym

Kroki postępowania

1
Cebule pokroic w kostke,pieczarki w plasterki ,na patelni rozgrzac olej wrzucic cebule oraz pieczarki chwile podsmażyć
Krok 1 - wątróbki w sosie pieczarkowym foto
2
następnie dodac pokrojoną wątróbke chwile podsmażyc zalać bulionem
Krok 2 - wątróbki w sosie pieczarkowym foto
3
doprawic śmietaną ,przypawic solą i pieprzem dusic do miękkosci
Krok 3 - wątróbki w sosie pieczarkowym foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Janek 04.09.2012 10:27
wybornie:)
Misiabe 05.08.2012 20:09
Tak podanej wątróbki jeszcze nie próbowałam ale zapowiada się pysznie!
Katarzyna87 05.08.2012 17:58
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak