Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

WĄTRÓBKA Z JAJKIEM

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Wątróba (z kurczaka) 30 dag
jaja 3 szt.
cebula 3 szt.
sól do smaku
pieprz
smalec 3 (domowy)

Przepis i sposób przygotowania na: WĄTRÓBKA Z JAJKIEM

Wykonanie:
Wątróbkę opłukać, obsuszyć i udusić na smalcu na rumiano. Jajka ugotować na twardo, obrać i posiekać. Wątróbkę i jajka połączyć, wymieszać z cebulą, tłuszczem i doprawić solą i pieprzem. Podać z natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mic 22.05.2013 21:02
uwielbiam watrobkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak