Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka z cebulką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wątróbka cielęca 30 dkg
cebula 1 sztuka
mąka do smaku
sól do smaku
margaryna do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka z cebulką

Cebulę pokroić w paseczki, podsmażyć na margarynie.
Wątróbkę pokroić w paski, obtoczyć w mące, posolić.
Wyłożyć ją na rozgrzaną patelnię. Smażyć, dopóki nie będzie miękka.
Można podawać z ziemniakami i sałatką, bądź zjeść z chlebem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

misia123410 23.08.2016 18:00
moja ulubiona
kasiaw 08.10.2015 08:21
uwielbiam taka
Rogalik 07.10.2015 22:17
pyszne danie
agaK. 07.10.2015 21:17
Wątróbka to jedna z tych rzeczy, do których mimo kilku podejść nie potrafię się przekonać...
Justyna Jussstiii 07.10.2015 20:47
super pomysł :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak