Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka z boczkiem
Kroki postępowania
Makaron gotujemy w delikatnie osolonej wodzie, odcedzamy. Przekładamy na osobną patelnie, wbijamy jajka, doprawiamy solą i pieprzem. Smażymy do ścięcia się jajek.
boczek surowy | 300 g |
wątróbka drobiowa | 500 g |
cebula biała | 2 szt |
Przyprawa do mięs Prymat | |
bulion | 0,5 szklanki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
makaron świderki | 300 g |
jajko | 4 szt |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: