Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka w powijakach

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka drobiowa 10 szt.
boczek wędzony 10 plastrów
sól i pieprz do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka w powijakach

Wykonanie:
Wątróbkę opłukać, osuszyć, zawinąć w plastry boczku i spiąć wykałaczkami. Smażyć na gorącym oleju na złoty kolor i podawać na ciepło z pieczywem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Edita 24.04.2017 10:39
fajny pomysł
hanbes 22.04.2017 11:23
Nie jadłem tego ale musi być świetne podobnie jak i sam pomysł
w mojej kuchni 22.04.2017 10:50
dobre jedzonko
Wafelek2601 22.04.2017 09:08
Ciekawy pomysł
Łukasz15 21.04.2017 23:46
Super przepis
Renataj 21.04.2017 22:16
Fajny pomysł - tak serwowanej wątróbki jeszcze nie jadłam.
IKrakowianka 21.04.2017 21:21
ciekawie podana
halina17 21.04.2017 20:00
Dobra wątróbka.
Grazyna0211 21.04.2017 18:41
fajny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak