Przepis i sposób przygotowania na: wątróbka na szybko na kolację
- umyte,osuszone wątróbki obtoczyć w mące i smażyć na patelni na dużym ogniu na gorącym oleju
- usmażone wątróbki delikatnie posolić i podać z cebulą do pieczywa
- SMACZNEGO!!!
wątróbka drobiowa | 1/2 kg |
olej rzepakowy | 1/4 kubek |
jabłko winne | 2 sztuki |
cebula biała | 4 sztuki |
Majeranek suszony Prymat | 2 łyżki |
Kucharek SMAK LATA | 1 łyżka |
Pieprz czarny Prymat w młynku | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: