Składniki
kostka
kg
g
gramów
mała łyż.
gniazd
gniazda
dużej łyż.
duża łyż.
ml
mała puszka
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
wątróbka drobiowa
600 g -
olej rzepakowy
(do smażenia) -
mąka pszenna
4 łyżki -
Majeranek suszony Prymat
(do smaku) -
sok z cytryny
1 szt. -
jabłka
4 szt. (winne) -
masło
3 łyżki -
miód lipowy
2 łyżki -
wódka gorzka
100 ml -
natka pietruszki
(do dekoracji) -
marynata
-
olej rzepakowy
4 łyżki -
Musztarda delikatesowa Prymat
1 łyżka -
Przyprawa do indyka i dań z drobiu Prymat
3 łyżki
Przepis i sposób przygotowania Przepis dnia, odc. 17: Wątróbka drobiowa na jabłkach z majerankiem
Kroki postępowania





Komentarze (0)