Składniki:
wątróbka cielęca | 500 gram |
jabłka | 2 sztuka |
cebula | 2 sztuka |
mleko | 1 szklanka |
sól do smaku | |
Pieprz czarny grubo mielony Prymat | 1/2 łyżeczka |
mąka | 2 łyżka |
cukier | 1 szczypta |
masło | 3 łyżka |
olej do smażenia | 3 łyżka |
wątróbka cielęca | 500 gram |
jabłka | 2 sztuka |
cebula | 2 sztuka |
mleko | 1 szklanka |
sól do smaku | |
Pieprz czarny grubo mielony Prymat | 1/2 łyżeczka |
mąka | 2 łyżka |
cukier | 1 szczypta |
masło | 3 łyżka |
olej do smażenia | 3 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: