Składniki:
wątróbka cielęca | 50 dag |
oliwa | 1 łyżka |
masło | 6 dag |
sok z cytryny | 60 ml |
cukier | 0,5 łyżeczki |
kapary całe Smak | 1 łyżka |
natka pietruszki | 1 łyżka |
sól i pieprz |
wątróbka cielęca | 50 dag |
oliwa | 1 łyżka |
masło | 6 dag |
sok z cytryny | 60 ml |
cukier | 0,5 łyżeczki |
kapary całe Smak | 1 łyżka |
natka pietruszki | 1 łyżka |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: