Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątroba saute

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wątroba wieprzowa 1 kg
mąka 30 g
tłuszcz 150 g
sól
pieprz
cebula 300 g

Przepis i sposób przygotowania na: Wątroba saute

Wątrobę pokrajać w plastry.
Pokrojoną ukośnie wątrobę, oprószyć mąką, smażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron.
Wątroba powinna być w środku krwista.
Po usmażeniu wątrobę posolić i popieprzyć.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 12.05.2011 07:12
nie jadam watrobki
Baska Kaska 22.03.2011 08:56
świetne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak