Warzywa na patelnię

Warzywa na patelnię

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kiełbaska

  • olej

  • przyprawy i zioła

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Na woka wlewam odrobinę oleju i na rozgrzany wrzucam pokrojoną w kostkę kiełbaskę. Jak się podsmaży wrzucam warzywa i duszę do miękkości. Doprawiam wszystko solą i pieprzem oraz ziołami jakie lubię.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Marta92

07.04.2011 09:27
bardzo smaczne

Robert10

07.04.2011 09:21
smaczne jedzonko

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat