Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Warzywa i mintaj z pary z masełkiem czosnkowym

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szaragowa 1 garść
mintaj 2 filet
cebula dymka ze szczypiorkiem 5 szt
marchewka młoda 5 szt
sól
Czosnek suszony Prymat
masło
koperek

Przepis i sposób przygotowania na: Warzywa i mintaj z pary z masełkiem czosnkowym

Fasolkę szparagową obieramy ,myjemy odcinamy końce. Gotujemy na parze . Marchewkę młoda dobrze myjemy gotujemy na parze . Dymkę myjemy obieramy i gotujemy na parze . Mintaja solimy kropimy cytryna gotujemy na parze . Na talerzu układamy ugotowane warzywa na nich kawałki ryby . Rozpuszczamy masło solimy i dodajemy czosnek granulowany mieszamy i polewamy masełkiem danie. Ozdabiamy koperkiem .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasiaw 22.08.2012 11:41
bardzo smaczne i zdrowe
aginaa 05.08.2012 21:59
smaczne
agaK. 05.08.2012 14:30
ciekawy przepis
iwa643 05.08.2012 07:58
polecam na obiad

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak