Składniki:
mąka tortowa | 2 szkl |
masło | 20 dag |
cukier puder | 15 dag |
cukier wanilinowy | 1 opakowanie |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
żółtko jajek | 3 szt |
białko | 1 szt |
orzechy włoskie | 5 dag |
cukier | 3 łyżki (perlisty) |
mąka tortowa | 2 szkl |
masło | 20 dag |
cukier puder | 15 dag |
cukier wanilinowy | 1 opakowanie |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
żółtko jajek | 3 szt |
białko | 1 szt |
orzechy włoskie | 5 dag |
cukier | 3 łyżki (perlisty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: