Przepis i sposób przygotowania na: Waniliowe babeczki z brzoskwiniami
Kroki postępowania
N
mąka pszenna | 2 szkl |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
cukier puder | 10 dag |
cukier waniliowy | 1 łyżka |
żółtko jajek | 1 szt |
masło | 12 dag |
śmietana gęsta | 2-3 łyżki |
sok z cytryny | 1 łyżka |
brzoskwinie | 10 szt ( średnich) |
Biszkopty | 1/3 szkl ( pokruszone) |
cukier waniliowy | 3 łyżeczki |
śmietana kremówka | 200 ml |
cukier puder | 2 łyżki |
fix do śmietany | 1 opakowanie |
maliny świeże | |
płatki migdałowe |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: