Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wafle ryżowe z czosnkowym twarożkiem i łososiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wafle ryżowe 6 szt
łosoś wędzony plastry 6 szt
czosnek 2 ząbki
jogurt 1 łyżka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Wafle ryżowe z czosnkowym twarożkiem i łososiem

Do twarogu dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, doprawić solą oraz pieprzem i dodać łyżkę jogurtu. Posmarować każdy wafel dość grubą warstwą. Na wierzch ułożyć po plasterku łososia. Można udekorować koperkiem lub pietruszką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pajbek 04.01.2013 09:17
Podoba mi się pomysł na takie smaczne śniadanie :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak