uszka z pasztetową

uszka z pasztetową

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

ciasto na pierogi robimy wg zwykłego przepisu i wykrawamy literatką na na nakładamy kawałki paszetową i robimy uszka. Gotujemy i podajemy z barszczem czerwonym.Pycha

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
adam1f 03.08.2011 00:07
dobre
ziutula 02.03.2011 07:39
smacznego....
Danuta8 21.01.2011 09:22
też czasami robię

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat