uszka z pasztetem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pasztet

  • mąka

  • sól

  • woda

  • cebula

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

pasztet rozrobić z dodatkiem usmażonej cebuli wymieszać zrobić ciasto jak na pierogi rozwałkowac i wykrawać uszka na każdy nakładać farsz i zlepić. Ugotować i podawać z czerwonym barszczem

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Jodaj 17.05.2013 20:18
ciekawy przepis na uszka :)
artur7 03.02.2012 14:34
mniam
Małgorzata77 30.06.2011 07:52
uwielbiam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat