Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Udko pieczone ze swojskiej kury

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

UDKO Z KURY 1 sztuka
oliwa 1 łyżka
Papryka słodka mielona Prymat 1 do smaku
Kucharek przyprawa do potraw 1 do smaku
Pieprz biały mielony Prymat 1 do smaku
Sól czosnkowa jodowana Prymat 1 do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Udko pieczone ze swojskiej kury

Wszystkie przyprawy wymieszac z łyżką oliwy i natrzeć nią udko. Piec w ok. 150 stopniach przez 30 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Izabela28 01.05.2015 12:09
bardzo apetycznie się prezentuje;)
Ada-Gaba 28.02.2014 13:31
smaczne i rumiane
Dorian 05.02.2014 08:16
pysznie wyglada
Pani Domu 11.01.2014 12:04
od swojskiej kurki najlepsze
cooleczka 06.12.2013 10:25
taka swojska kura jest najlepsza
Margo1 29.11.2013 15:08
ja też takie lubię
IwonaDD 08.11.2013 12:39
ładnie się zarumieniło :)
dorotka0000025 24.07.2013 12:39
apetycznie wyglada
Katarzyna59 22.06.2013 20:46
bardzo apetyczne
jozefinach 20.06.2013 10:36
Udko ze swojskiej kury zjadłabym z wielką ochotą, niestety nie mam dostępu do mięsa dobrej jakości:(
romanrafal
romanrafal 16.06.2013 08:21
smaczne udko
SmacznaPyza 13.06.2013 19:35
taaaa, a ile przypraw na to jedno udeczko ? czy po natarciu nie powinno poleżeć i zamarynować się w nich ?
klaudusia198888 13.06.2013 17:33
mniam, lubie to :P
Megg 13.06.2013 13:36
wygląda bardzo smakowicie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak