Przepis i sposób przygotowania na: Udko nadziane kaszą ,pieczarkami
Kroki postępowania
Cebulę obieramy i scieramy na dużych oczkach tarki .
Pieczarki myjemy osuszamy i również ścieramy .
udka kurczaka | 2 szt |
kasza jaglana | 1/2 szkl |
pieczarki | 4 szt |
cebula biała | 1 szt |
kminek | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cuury indyjskie | 1 szczypta |
majeranek | 1/2 łyżeczki |
margaryna | 1 łyżka |
oliwa | 1 łyżka |
natka pietruszki | 2 gałazki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: