Przepis i sposób przygotowania na: Udka z farszem ziołowym
Kroki postępowania
Cebulę kroimy w pół-krążki, czosnek drobno szatkujemy.
udka kurczaka całe | 2 szt. |
żółtko jajek | 1 szt. |
zioła dalmatyńskie | 1 łyżka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 łyzka |
olej rzepakowy | 2 łyżki |
cebula | 1 szt. |
ząbek czosnku | |
tłuszcz do smażenia | |
sól do smaku | |
bulion warzywny | 1 szklanka |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: