Składniki:
rabarbar | 500 g |
mąka tortowa | 300 g |
margaryna | 125 g |
jajko | 4 szt |
cukier | 1 szklanka |
cukier wanilinowy | 3 łyżeczki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
mleka szklanka | 1/3 szklanki |
cukier puder | do smaku |
rabarbar | 500 g |
mąka tortowa | 300 g |
margaryna | 125 g |
jajko | 4 szt |
cukier | 1 szklanka |
cukier wanilinowy | 3 łyżeczki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
mleka szklanka | 1/3 szklanki |
cukier puder | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: